ΦΑΡΜΑ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΪΔΗ | ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ | ΜΟΣΧΑΤΟ ΑΤΤΙΚΗ


Η ιστορία αρχίζει το 1934. Τότε ο Θρασύβουλος Χατζηνικολαΐδης, παππούς του σημερινού ιδιοκτήτη της Φάρμας, έρχεται από την Σμύρνη της Μ. Ασίας στο Μοσχάτο και ιδρύει το πρώτο κρεοπωλείο στην οδό Ομήρου & Λίνδου. Το 1949 όταν και φτιάχτηκε η σημερινή Λεωφ. Μακρυγιάννη εγκαταστάθηκε στην σημερινή διεύθυνση. Τα δύο αδέρφια ο Γεώργιος και ο Γιάννης στέκονται δίπλα του και φέρνουν κρέατα από τις καλύτερες περιοχές της Ελλάδας: Τρίκαλα, Καρδίτσα, Τήνος. Το 1958 επεκτείνουν την επιχείρησή τους με ένα άλλο μαγαζί στην Αθήνα.

Η αγάπη για το επάγγελμα κάνει τον Θρασύβουλο γιο του Γιάννη να ασχοληθεί με το επάγγελμα αυτό. Εκτός από τις εμπειρίες που παίρνει από τον πατέρα του, προσπαθεί να καταρτισθεί περισσότερο πηγαίνοντας σε σεμινάρια εντός και εκτός Ελλάδας. Παίρνει πιστοποίηση από την Λιμόζ της Γαλλίας για κοπή, εξειδίκευση και υγειονομικό έλεγχο των κρεάτων. Επιπλέον επιλέγει τα καλύτερα κρέατα πηγαίνοντας μόνος του στα σφαγεία του Τυρνάβου της Ελλασώνας, Αμφίκλειας. Στο ίδιο διάστημα ανακαινίζει και ιδρύει τη Φάρμα Χατζηνικολαΐδη, ένα κρεοπωλείο πρότυπο με μεγάλη εξειδίκευση.

Το 1998 παίρνει άδεια παρασκευαστηρίου σύμφωνα με το ΥΠ. ΑΡ. ΑΝΑΠ. σύστημα HACCP 2000 για να μπορούν οι καταναλωτές να αισθάνονται απόλυτα ασφαλείς με τα κρέατα και τα παρασκευάσματα που παίρνουν για την οικογένειά τους.

Για τον ίδιο και για την οικογένεια Χατζηνικολαΐδη, πρωταρχικός στόχος ήταν και είναι να φτάνει στο τραπέζι κάθε ελληνικής οικογένειας κρέατα και παρασκευάσματα ποιοτικά, παραδοσιακά και προπάντων απόλυτα ασφαλή.


ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΑΤΤΙΚΗΣ | ΦΑΡΜΑ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΜΟΣΧΑΤΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

 301 total views,  2 views today

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

7:00 - 9:00

Τρίτη

7:00 - 9:00

Τετάρτη

7:00 - 9:00

Πέμπτη

7:00 - 9:00

Παρασκευή

7:00 - 9:00

Σάββατο

7:00 - 9:00

Κυριακή

ΚΛΕΙΣΤΑ

Επέκταση Στοιχείου

Υπεύθυνος καταστήματος

Θραστος Χατζηνικολαίδης

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Βαθμολογία
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed