Ν.Μ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ | ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΙΑΤΡΕΙΩΝ ΖΩΩΝ | ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΖΩΩΝ | ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΩΝ ΖΩΩΝ | ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


 

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ «Ν.Μ.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ»

Η επιχείρηση “Ν.Μ. Γεωργιάδης”, μία από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες επιχειρήσεις στον τομέα του Εμπορίου Προϊόντων & Καλλωπισμού Μικρών Ζώων (Pet Trade & Grooming Specialists), η μεγαλύτερη της Β. Ελλάδος, ιδρύθηκε στις 2 Νοεμβρίου 1963 από τον Κτηνίατρο Νικόλαο Μιχ. Γεωργιάδη, στη Θεσσαλονίκη, ταυτόχρονα με την ίδρυση από τον ίδιο της Προτύπου Κλινικής Ζώων (Model Animal Clinic), της πρώτης και μοναδικής, επί 10ετία, κλινικής για σκύλους και γάτες στην Β. Ελλάδα.

Το δίκτυο πωλήσεων της καλύπτει ολόκληρη την Ελλάδα, έτσι ώστε σήμερα να αποτελεί έναν από τους κυριότερους προμηθευτές των Pet Shops, Κομμωτηρίων Σκύλων, Κτηνιατρείων, Καταστημάτων Ζωοτροφών, Κυνηγετικών Ειδών, Γεωργικών Φαρμάκων, Φαρμακείων κ.λ.π.

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της  είναι:

 1. H υψηλή ποιότητα των προϊόντων
 2. Οι χαμηλότερες τιμές της αγοράς
 3. Οι απίστευτες προσφορές, λόγω συμπληρώσεως μισού αιώνα και πλέον της λειτουργίας της.
 4. Η καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμή
 5. Η τεράστια ποικιλία των πρωτοποριακών προϊόντων της, με 2700 και πλέον είδη.
 6. Η συνεχής ανανέωση των προϊόντων της
 7. Το εξαιρετικό σέρβις, που συνοψίζεται στην ταχύτητα εκτέλεσης των παραγγελιών, την δυνατότητα παράδοσης  από τους ίδιους τους πωλητές,  το merchandise, το after sales care & support,  την υψηλής στάθμης παροχή υπηρεσιών,  την επισκευή των κουρευτικών μηχανών όλων των εργοστασίων και το ακόνισμα των κοπτικών, τόσο της Favorita II, όσο και των άλλων μηχανών, που γίνεται πλέον με το ρομποτικό ακονιστικό μηχάνημα, μοναδικό στην Ελλάδα, με παράδοση αυθημερόν στις εγκαταστάσεις μας. Διάρκεια ακονίσματος 10-20’’.
 8. Η συνέπεια στις συναλλαγές
 9. Η αξεπέραστη ποιότητα των πωλητών της, που δεν αντιγράφεται.
 10. Το δικό της brand name, ώστε τα προϊόντα της να είναι υπεύθυνα και επώνυμα.
 11. Η πλέον εξειδικευμένη στο Pet Grooming στην Ελλάδα.
 12. Η διεθνής αναγνώριση της με τη διοργάνωση Πανελληνίων αλλά και Διεθνών Σεμιναρίων και Διαγωνισμών Grooming υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Groomers,EGA, και του Ελληνικού Συλλόγου Επαγγελματιών Κομμωτών Σκύλων ,ΕΣΕΚΣ, με τον διακριτικό τίτλο Genigroom Hellas.

Η συνεχής αλματώδης ανάπτυξη και η διαρκής ανοδική πορεία της επιχείρησης  «Ν.Μ.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ» έχει ως αποτέλεσμα να κατέχει εξέχουσα θέση μεταξύ των ανταγωνιστών της, να αποτελεί σημείο αναφοράς, να προοιωνίζει ευοίωνον το μέλλον της και να αντιπαρέρχεται την κρίση με την αύξηση του πελατολογίου και του τζίρου της.

Τελικά είναι η επιχείρηση που μπορεί να εμπιστευτεί ο καθένας, από τον επαγγελματία ως τον απλό καταναλωτή.ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΙΑΤΡΕΙΩΝ ΖΩΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΖΩΩΝ PETSHOP ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΩΝ ΖΩΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 158 total views,  2 views today

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

8:00 - 16:00

Τρίτη

8:00 - 16:00

Τετάρτη

8:00 - 16:00

Πέμπτη

8:00 - 16:00

Παρασκευή

8:00 - 16:00

Σάββατο

ΚΛΕΙΣΤΑ

Κυριακή

ΚΛΕΙΣΤΑ

Επέκταση Στοιχείου

Υπεύθυνος καταστήματος

Γεωργίαδης

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Βαθμολογία
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed